2012. július 14., szombat

Friends are going on holiday_no.1.

Sokan gyanúsítanak, de a blogot nem azért indítottam, hogy még több és több kiskanalat passzírozzak ki másokból. Tény azonban, hogy az elmúlt időben megnövekedett a kiskanálajándékozási hajlandóság a barátaim körében (amit én egy kicsit se bánok persze), de én ezt inkább a nyaralási szezonnak és nem a blognak tudom be, ugyanis egytől egyig valamilyen távoli országban tett utazásból származnak a legfrissebb szerzemények.
Most egy olyan gyors, ötrészes mini-sorozatot indítok, amiben a világjáró barátok ajándékait láthatjátok - időrendben haladok majd.
Lássuk az elsőt még márciusból! Nem csak azért extra ez a kanál, mert Szabó Zoli las vegas-i kiruccanásáról hozta, de azért is mert ez az első teljesen igazi, klasszikus díszkanál a gyűjteményemben, amit oridzsinál csomagolásban kaptam, igazi szuvenírboltból igazi szuvenírként. Nos, nem ebbe az irányba orientáltam eddig a gyűjteményt, de ez a darab mégis posztot érdemel! A különlegesen kifinomult, megmunkált kanál a fej és a test találkozásánál egy ión oszlopfőre emlékeztet, majd az oszlop a kanál másik végén egy kis zsetonban végződik... Minden kávé-kavarintásnál Zoli, a High Roller Casinoban meg nem nyert millióira fogok gondolni majd. (Ha nyert volna, nyilván aranykivitelben, brillberakással hozta volna a kanalat.)
Najó, igaziból akárhányszor ránézek egyáltalán nem ez, hanem az alábbi Tiger Lillies szám "...In their card game you're a chip..." sora jut az eszembe.
Köszi Zoli!!!


1 megjegyzés: