2013. április 29., hétfő

HATVAN-HAT

Mivel épp hatvan olvasatlan levelem van és ez már bőven túl van azon a lélektani határon, hogy képes legyek akár egyet is megválaszolni, vagy akár egyetlen todo-t is kipipálni, úgy döntöttem, minden helyett megírom inkább ezt a röpke posztot, ami már két hónapja várat magára - így téve nagyon hasznossá magamat!
Egyik kedvenc bejegyzésem következő felvonásának tekinthetjük ezt a mait, ugyanis Ricsi terítette elém ismét nagytételben a nekem gyűjtögetett kanalakat. Számszerint hatot. Most nem Nyíregyről tért haza, hanem az elmúlt kb háromnegyed-egy évben járt erre-arra és vette-lopta a legszebb darabokat.

Fentről lefele haladva a származási helyek:
- London,  charity  shop
- London, wimbledon car boot market
- Genova, régiségbolt
- London, valamelyik piac
- Milano, kávézó
- London,  charity  shop

Megható így egyben ez a sok kanál, egy-egy kis mementója azoknak a pillanatoknak az elmúlt évből, hogy rám gondoltak. Ráadásul tényleg különlegesen szépek! Nézegessétek a részleteket!

p.s.: A képek pedig egy olyan alkalommal készültek, ahol kanál-stylist minőségemben (!) voltam jelen fél kanálkészletemmel és egyéb fontos kiegészítőimmel (ládika, kockák, stb), de ez még titkos, majd később elárulom, mi az a sok répahéj meg az a félig rágott kenyér...) 







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése